Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències



Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concurs de Punts de Llibre Es Castell 2020

Concurs de Punts de Llibre Es Castell 2020 15 d'abril de 2020

Requisits

Podran presentar-se al concurs tots els infants d’entre 6 i 12 anys des Castell. Cada infant només podrà presentar un punt.

Categories

El certamen es divideix en dues categories:

- 6 a 8 anys
- 9 a 12 anys

Temàtica

La temàtica serà Sant Jordi, el Dia del Llibre o el confinament.

Premis

S’estableixen 2 premis per cada categoria:  

- 1r premi: 2 mesos de classes a l’Escola Municipal de Pintura amb en Rafael de la Rica a realitzar durant el primer trimestre del curs 2020-2021.

- 2n premi: 30 euros en un val de regal per gastar en les llibreries des Castell.

Tècnica i format

Tècnica lliure.

Suport: cartolina o paper de 25x6,5 mm, il·lustrada per una sola cara. Es pot imprimir el cartell

Presentació i requisits tècnics

El format d’entrega serà fotografia o còpia escanejada del punt (300ppp), en format jpg o png.

Les imatges s’enviaran per correu electrònic a bibescastell@menorca.es amb assumpte: «concurs punts llibre» i amb la imatge adjunta del punt. Al cos del missatge es farà constar el nom del participant, l’edat i un número de mòbil de contacte. 

Termini de presentació d’obres

El període d’admissió estarà obert des del dia de la publicació d’aquestes bases, 15 d’abril de 2020 i finalitzarà el 21 d’abril del 2020.

Jurat

El jurat estarà format pel professor de pintura de l’Escola Municipal de Pintura, Rafael de la Rica; el regidor de Cultura, Joan Antoni Serra; i la bibliotecària, Laura Martínez. 

Resolució del premi

El 22/4/20 el jurat decidirà els punts premiats i es posarà en contacte amb aquests. Es sol·licitarà una fotografia dels autors amb el punt. Aquestes fotografies es difondran a la Web de l’Ajuntament i a les xarxes socials de la biblioteca, de l’Ajuntament i a la plataforma  «Sant Jordi a redossa» com a notícia. 

Qüestions generals

Les persones participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers sobre l’obra presentada i són responsables de qualsevol reclamació per autoria.

Les persones participants autoritzen a l’organització perquè pugui difondre les obres presentades al Concurs guanyadores per qualsevol mitjà que consideri oportú.

Les persones participants autoritzen a l’organització a cedir les imatges rebudes a l’Arxiu d’Imatge i So perquè pugui formar part de la memòria pública col·lectiva i pugui difondre les imatges per qualsevol mitjà que consideri oportú.

La presentació d’una obra pressuposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i obligacions que se’n deriven.

Qualsevol consulta dels participants sobre aquestes bases es pot plantejar a l’organització a través de l’adreça electrònica bibescastell@menorca.es posant a l’assumpte «consulta concurs punts llibre». 

 
Enllaços Relacionats
Model de punt de llibre per imprimir

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell