Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament destinarà una primera partida de 196.000 euros a les necessitats derivades de la crisi de la Covid-19 

L’Ajuntament destinarà una primera partida de 196.000 euros a les necessitats derivades de la crisi de la Covid-19 4 de maig de 2020 

L’Ajuntament des Castell destinarà una primera partida de 196.000 euros a les necessitats més urgents derivades de la nova realitat sorgida de la crisi de la Covid-19.

El regidor d’Hisenda, Oscar Gómez, ha explicat que aquesta partida prové del romanent de la liquidació del pressupost del 2019, que ja s’ha aprovat, i s’emprarà principalment en diferents línies d’ajudes per pal·liar els efectes de la crisi al municipi.  

A més, Gómez també ha explicat que l’Ajuntament està fent feina per reorganitzar el pressupost del 2020, i donar un nou ús, en el marc de la nova situació, a les partides que no es podran emprar tal com estava previst inicialment. 

Per la seva part, la regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, ha assenyalat que aquesta partida es destinarà a diferents programes de caràcter social que es posaran en marxa properament per atendre les principals necessitats sorgides de la paràlisi econòmica, i serviran per donar resposta tant a les famílies en situació de vulnerabilitat i els sectors més castigats per la crisi, com per cobrir d'altres necessitats que puguin aparèixer. 

Nova treballadora a l'àrea de Serveis Socials

Per altra banda, i també en el marc de la crisi del coronavirus, l’Ajuntament ha incorporat una nova treballadora amb perfil tècnic a l’àrea de Serveis Socials, provinent de la borsa de treballadors socials del Consell Insular de Menorca i amb una àmplia experiència en aquest àmbit. La nova tècnica social es va incorporar el passat 13 d’abril i està fent feina per reforçar l’atenció i la tramitació d’ajudes. 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell