Plaza Explanada, 5 - 07720 Es Castell - Teléfono: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
 
Benvingut/da a la Web de l'Ajuntament des Castell
Benvingut/da al municipi d'Es Castell, un poble que compta amb una riquesa de 5 segles d'història, fet aquest que ens ha dotat d'una estimació especial per la nostra terra, els nostres costums, i les nostres festes.
Es Castell commemora la seva fundació amb un homenatge al llinatge Vinent
Aquest dissabte, 8 de febrer, a les 19 hores, la Sala de Plens de l'Ajuntament des Castell acollirà el tradicional acte institucional i de gala que cada any serveix per commemorar la fundació del poble.
Més informació
LOGO
 
Sede Electrónica


Indicadores de Transparencia
Radio
Certificado de residente para viajar

Carpeta Ciutadana
Buzón de Sugerencias


Comercios

Perfil del Contratante
Policia Local
Proteccio civil
Escuela de Música

Residuos Sólidos Urbanos
Mapa des Castell
 
 
Tràmits i gestions
Es pot accedir al Registre Electrònic de l'Ajuntament des Castell durant les 24 hores del dia, cada dia de l'any.
Catàleg dels Tràmits que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania, les empreses i les entitats amb l'objectiu d'informar i donar a conèixer l'oferta de tràmits, informació sobre els requisits, procediments necessaris, models d'instància, i, fins i tot, la possibilitat de fer-ne la tramitació en línia amb signatura electrònica, segons el cas.
 
Más información
Trámites y gestiones Catálogo de Trámites que el Ayuntamiento ofrece a la ciudadanía, las empresas y las entidades con el objetivo de informar y dar a conocer la oferta de trámites, información sobre los requisitos, procedimientos necesarios, modelos de instancia, incluso, la posibilidad de hacer la tramitación en línea con firma electrónica, según el caso.

Se puede acceder al Registro Electrónico del Ayuntamiento de Es Castell durante las 24 horas del día, todos los días del año.