Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la 1a edició del Menorca Latin Fest

Es Castell acull la 1a edició del Menorca Latin FestEl proper dissabte 6 d'octubre a partir de les 19 hores tindrà lloc a la carpa situada a la Plaça Esplanada des Castell la primera edició del Menorca Latin Fest, un certamen que reuneix les cultures de diferents països llatinoamericans i estils musicals com el zumba, la capoeira, la samba, la cúmbia, la bachata, el mambo o el reggaeton, entre d'altres. També es podrà degustar menjar tradicional de Bolívia i Colòmbia.


L'esdeveniment començarà a les 19 hores amb la sessió especial de zumba a càrrec de Borja Rojo i continuarà una hora més tard amb el Show Capoeira do Brasil. A les 20 hores serà el torn de l'actuació del grup K de Cumbia i tancarà la festa el DJ Danny Peña a partir de les 23 hores i fins que el cos aguanti, ja que, tal com posa de manifest Tato Rabassa, gerent de l'empresa promotora de la iniciativa Tararó Músics & Esdeveniments, "es tracta d'una festa llatina per no parar de ballar".


La regidora de Cultura de l'Ajuntament des Castell, Begoña Mercadal, ha manifestat que el consistori col·labora perquè aquesta mena d'activitats culturals i d'oci tenen una gran acceptació entre els ciutadans i, a més, suposen un benefici econòmic per als comerços de la localitat més que evident.


El preu de l'entrada si es compra amb antelació és de 10 euros i es poden adquirir a Restaurant la Kantuka, Andrea Doria Bar, AMA-GI, Discoteca Lateral i Ciber Comunicaciones Menorca. Col·laboren: Heineken, menorcameva.com, Assukar, Grup Capoeira Menorca, binitec.es i Bini TV.