Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concurs de fotografia Es Primer Sol d'Espanya

Concurs de fotografia Es Primer Sol d'EspanyaEl departament de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell, en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca, organitza el primer conscurso de fofografía "És Primer Sol d'Espanya" a través de la xarxa social Instagram entre el 21 de novembre i el 12 de desembre, amb l'objectiu de promocionar el municipi i atraure visitants.


El tema és "Es Castell". Totes les fotografies han d'estar ambientades en qualsevol lloc del terme municipal d'Es Castell o bé preses des Castell amb enfocament a un altre lloc. Poden ser imatges de tot tipus, que indaguin en l'arquitectura, espais, paisatges, entorn, visitants o qualsevol característica del municipi. Es podrà participar amb un màxim de tres fotografies a color i les obres hauran de ser inèdites, és a dir, el participant ha de ser l'autor de les mateixes.


Podrà participar en el concurs qualsevol persona, de qualsevol nacionalitat, que s'hagi registrat prèviament a la xarxa social Instagram amb un únic usuari real i ha de ser o fer-se seguidor de l'Ajuntament des Castell a Instagram @ajescastell. Els participants han de pujar una fotografia en color amb el hashtag #primersoldeespaña i etiquetar @ajescastell en el comentari. 17 de desembre es publicaran les 20 fotografies finalistes les quals s'hauran de fer arribar en format digital JPEG o TIF, resolució mínima 150 p.p.p. i mesura 420 mm. del costat més gran en espai de color Adobe RGB a través de correu electrònic a turisme@aj-escastell.org amb el seu nom i número de telèfon.


L'Ajuntament atorgarà tres premis de 1.000, 750 i 250 euros al primer, segon i tercer classificats respectivament, els quals seran seleccionats per un jurat integrat per un representant del consistori, un altre del sector turístic, un més de les Arts Plàstiques o similar i dues socis del Fotoclub Revel'Art Fotografia.

 
Enllaços Relacionats
Bases del concurs

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell