Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Onzena edició de les Jornades de Família a Es Castell

Onzena edició de les Jornades de Família a Es CastellL'Àrea d'Afers Socials de l'Ajuntament des Castell ha organitzat un any més les Jornades de Família 2018, amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca. L'objectiu és promoure la parentalitat positiva per tal d'oferir un benestar als fills/es, facilitant positivament el seu desenvolupament integral des d'una perspectiva de cura, afecte, protecció, seguretat personal i de no-violència. Aquestes jornades són un espai de trobada, aprenentatge i reflexió on intercanviar i compartir experiències i inquietuds sobre l'educació dels nostres fills.


La iniciativa consta de 3 conferències-col·loqui dirigits a pares i mares des Castell. La primera es celebrarà demà dimecres 28 de novembre a càrrec de Manuel Rego Rodríguez, “matrón” a l'Hospital Mateu Orfila i la Clínica Juaneda, que parlarà sobre la lactància materna i la família.


La segona és una conferència sobre “Dues cases, una família” i serà impartit per Carme Curcó, psicòloga Forense als Jutjats de Menorca i Terapeuta Familiar. La data és dimecres 12 de desembre.


I finalment, la tercera trobada serà el dimecres 17 de desembre. El mestre Ernest Fortuny parlarà sobre “Monòleg: tres temes seriosos tractats en broma”.


Totes les conferències-col·loquis es faran a la Sala d'actes de l'Ajuntament des Castell i començaran a les 19 hores. És una iniciativa amb entrada lliure i oberta al públic en general.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell