CAMPANYA DE RETORN D'ENVASOS

CAMPANYA DE RETORN D'ENVASOSAquest any, l'Ajuntament des Castell s'uneix a la iniciativa de recuperació d'envasos de begudes desenvolupada a Ciutadella i Es Mercadal durant les festes patronals. Consistirà en la col·locació d'una màquina que, mitjançant el Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR), premiarà amb 10 cèntims per unitat la devolució d'envasos de beguda durant les festes de Sant Jaume.

Estarà situada en les proximitats de la plaça Esplanada els dies 24/07 de 18:00 a 00:00 h i 25/07 de 12:00 a 15:00 h, per a la recollida d'un màxim de 10 envasos de begudes per persona. Aquest han de ser de begudes i han d’estar totalment buits. Els envasos que s'acceptaran seran:

- Ampolles de vidre: Cerveses, aigua, refrescos, sucs. (Es recolliran manualment)
- Ampolles de plàstic fins a màxim de 3 l: Aigua, refrescos i sucs.
- Llaunes: de cervesa, de refresc i sucs.
- Briks: Sucs.

Aquesta iniciativa promoguda per la plataforma «Per Una Mar Sense Plàstic», conjuntament amb l'Ajuntament des Castell i el Consell de Menorca, preveu la recollida d'uns 10.000 envasos.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell