L'incivisme d'uns pocs que paguem entre tots

L'INCIVISME AMB ELS RESIDUS VOLUMINOSOS

L'INCIVISME AMB ELS RESIDUS VOLUMINOSOSL'Ajuntament des Castell pressuposta en més de 25.000 €/any la recollida d'estris i voluminosos i en prop de 17.000 €/any la recollida de restes de poda i jardineria.

Malgrat disposar d'aquest servei de recollida gratuït, cada setmana veiem als carrers del municipi i urbanitzacions, muntanyes d'andròmines velles, residus d'obres, bosses de poda, etc que s'acumulen al voltant de contenidors i en els voltants de «tanques» que acaben transformant-se en abocadors improvisats.

L'incivisme d'uns pocs, costa a les arques públiques (i per tant a tots els veïns del municipi) al voltant de 30.000 € extra, a més de donar una molt mala imatge a turistes i visitants, propiciar l'aparició de plagues i ésser una potencial font de contaminació ambiental.

A més l'Ajuntament realitza una aportació de 29.000 € a la Xarxa de Deixalleries de Menorca perquè tots els veïns des Castell puguin fer ús d'aquestes instal·lacions i dipositar de manera gratuïta els seus residus (excepte poques excepcions com a pots de pintura, residus amb amiant i fitosanitaris).

Aquest Ajuntament vol recordar a tots els veïns des Castell que es requereix de la col·laboració de tots per a acabar amb aquesta situació, de manera que els recursos que des del Consistori s'aporten per a realitzar aquest servei puguin veure els seus fruits i tots puguem gaudir d'un poble net i lliure de contaminació.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell