COMUNICAT EN RELACIÓ AL FUTUR GERIÀTRIC DES CASTELL

COMUNICAT EN RELACIÓ AL FUTUR GERIÀTRIC DES CASTELL14 d'agost de 2019

L'actual equip de govern de l'Ajuntament des Castell reitera el seu compromís amb el projecte de construcció d'una residència per a persones grans dependents al municipi, una necessitat que considera absolutament prioritària, i recorda que Es Castell és l'únic municipi de Menorca que no disposa d'un equipament assistencial d'aquestes característiques.

Així mateix, l'equip de govern vol deixar clar que la possibilitat de reconsiderar la ubicació definitiva d'aquest equipament tan necessari, sempre amb la voluntat de trobar la millor solució per a les necessitats socials del municipi, en cap cas ha de suposar canvis en la inversió compromesa ni en el termini d'execució previst en el conveni signat amb el Govern Balear.

L'equip de govern també referma la seva voluntat d'assolir el màxim consens possible amb totes les forces polítiques representades a l'Ajuntament, així com amb les administracions implicades en el projecte.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell