L’Ajuntament retirarà un dels jocs de s’Esplanada per millorar la seguretat del parc infantil

L’Ajuntament retirarà un dels jocs de s’Esplanada per millorar la seguretat del parc infantil9 d'octubre de 2019

L’Ajuntament retirarà un dels nous jocs que s’han instal·lat al parc infantil de la plaça de s’Esplanada, que es va reobrir al públic ahir, per tal de garantir una seguretat òptima al parc.
 
Concretament, es retirarà el gronxador adaptat per a infants amb cadires de rodes, després de constatar que el mal ús d’aquest joc per part d’altres infants i adults pot suposar un perill i causar accidents. En aquest sentit, l’Ajuntament lamenta que tot i la senyalització que indica, de manera ben visible, que el joc és exclusivament per a infants amb mobilitat reduïda, ahir va ser emprat per infants i adults que no van respectar-ne les normes d’ús. Per tal d’evitar accidents, l’Ajuntament ha decidit retirar aquest element avui mateix.
 
El consistori vol deixar clar que està compromès amb la inclusió dels infants amb mobilitat reduïda i diversitat funcional, i amb el foment d’un oci accessible i inclusiu als parcs infantils del municipi, i és per això que cercarà una nova ubicació, més segura, per a aquest element de joc. Així mateix, és previst que en una propera ampliació del parc infantil de s'Esplanada s’incloguin altres elements per a infants amb mobilitat reduïda, que garanteixin la seguretat de tots els usuaris del parc. 
 
El joc que es retirarà se substituirà per gronxadors per a infants d’un a tres anys. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell