Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Comencen les obres de dotació i reforma de les infraestructures de Sínia d'en Riera

Comencen les obres de dotació i reforma de les infraestructures de Sínia d'en Riera24 d'octubre de 2019

El pròxim dilluns, 28 d’octubre, començaran les obres per dotar de xarxa de sanejament el nucli urbà de Sínia d’en Riera, unes feines que també inclouran la reforma dels serveis d’abastament d’aigua potable, la instal·lació d’una nova xarxa d’enllumenat públic, la preparació d’una xarxa de telefonia soterrada i la millora de les voreres.

L’objectiu principal de les feines és dotar de clavegueram aquest nucli de població, que compta amb una trentena de parcel·les i que encara no disposa d’aquest servei. També s’aprofitarà per renovar la resta d’infraestructures.

El cost de les obres serà de 361.697,51 euros (IVA inclòs) i han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Olives SL. Les feines tenen un termini previst d’execució de 3 mesos. 

Actuacions

La nova xarxa de sanejament d’aigües residuals funcionarà per gravetat durant tot el seu recorregut, i requerirà la instal·lació d’una estació de bombeig per tal que es pugui connectar amb la xarxa general de sanejament a l’encreuament entre el nucli de Sol del Este i la carretera Me-6.

Per altra banda, les obres comportaran la creació d’una nova xarxa d’aigua potable connectada a la xarxa general del poble, ja que actualment aquest nucli s’abasteix a través d’una infraestructura privada que empra un pou local. 

L’actuació també contempla el disseny d’una infraestructura de telefonia soterrada, que en el futur ha de permetre l’eliminació del cablejat aeri. A més, també es durà a terme la instal·lació d’una xarxa d’enllumenat al llarg de tot el tram urbà, que comptarà amb punts de llum LED encastats a les parets de pedra seca cada vint metres.

Finalment, es pavimentaran les voreres per tal que es puguin usar com a via pública urbana i es renovarà l’asfaltat de la calçada. 

Mobilitat

És previst que l’empresa que realitzarà les obres habiliti durant les setmanes vinents un camí secundari per garantir la mobilitat dels vesins, els quals seran degudament informats.
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell