Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Augmenta fins a 45 el nombre de famílies des Castell ateses pel Banc d'Aliments

Augmenta fins a 45 el nombre de famílies des Castell ateses pel Banc d'Aliments6 de maig de 2020

Les darreres setmanes s’ha incrementat el nombre de famílies des Castell que reben ajuda del Banc d’Aliments, gràcies a la feina dels voluntaris de la Creu Roja Maó-Es Castell, que reparteixen els lots de menjar a domicili.
 
D’aquesta manera, el nombre de famílies ateses per Creu Roja al municipi ha pujat fins a les 45, que representen un total de 132 persones (75 adults i 57 menors).

Es tracta d’un augment molt important, si es té en compte que a principis d’any eren deu les famílies beneficiàries del Banc d’Aliments. Unes xifres que demostren la magnitud de la crisi provocada per l’emergència de la Covid-19. 

Precisament, la preocupació per la situació actual ha estat un dels temes que la batlessa Joana Escandell i la regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, han pogut comentar aquest matí amb el president de Creu Roja Maó-Es Castell, Arturo Bagur, i els voluntaris que han visitat l'Ajuntament.

Conveni entre l’Ajuntament i Creu Roja

Cal recordar que enguany l’Ajuntament des Castell ha incrementat la quantitat del conveni que manté amb Creu Roja, que ha passat de 20.000 a 24.000 euros, en el marc de la voluntat del consistori de reforçar l’atenció als col·lectius més vulnerables.

Per altra banda, Noemí Gomila, ha explicat que l’Ajuntament està col·laborant amb l’entitat perquè puguin obrir un local del Banc d’Aliments al poble des Castell, amb l’objectiu d’agilitzar el repartiment d’aliments que ara mateix es realitza des del magatzem que l’entitat té a Maó.  
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell