Finalitzen les obres de renovació i millora del camp de futbol de s'Esplanada

Finalitzen les obres de renovació i millora del camp de futbol de s'Esplanada18 de desembre de 2020

Ja han finalitzat les obres de renovació i millora del camp de futbol de la plaça de s'Esplanada, que van començar ara fa un mes.

Les feines han consistit en la retirada de la gespa natural i la construcció d'una base de formigó, que ha servit per a la instal·lació de gespa artificial.

El canvi de tipus de gespa permetrà estalviar aigua i reduir el cost de manteniment, i millorarà l'estat general del camp.

Per altra banda, s'han substituït les antigues porteries per un nou model amb un disseny que evita que les pilotes surtin fora del terreny de joc.

Les obres han tingut un cost de 37.203, 87 euros (IVA inclòs). 

Ampliació del parc infantil de s'Esplanada

A inicis de desembre també va finalitzar a la plaça de s'Esplanada l'ampliació del parc infantil, amb la instal·lació d'un nou joc adreçat a infants d'entre 5 i 12 anys.

Aquesta actuació forma part del Pla de renovació dels parcs del municipi. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell