L’Ajuntament instal·la una nova pèrgola de llenya al parc de s’Esplanada

L’Ajuntament instal·la una nova pèrgola de llenya al parc de s’Esplanada22 de març de 2021

La setmana passada va finalitzar la instal·lació de la nova pèrgola de llenya del parc infantil de la plaça de s’Esplanada, que servirà per millorar el confort de la zona d’ombra de l’entrada.

L’anterior coberta formada per tendals tipus vela s’havia instal·lat l’any 2015 i s’havia romput a causa de les inclemències meteorològiques. 

La nova estructura de llenya ha tingut un cost de 8.964, 65 euros (IVA inclòs), i s’ha instal·lat damunt les columnes existents.  

Properament, la Brigada d'Obres pintarà les columnes per finalitzar l'actuació.

Millores a s’Esplanada

L’actuació s’emmarca en el Pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, a la plaça de s’Esplanada els darrers mesos s’han dut a terme nombroses millores, com  l’ampliació del parc infantil amb la instal·lació d'un nou joc adreçat a infants d'entre 5 i 12 anys o la renovació del camp de futbol, que ha comportat la instal·lació de noves porteries i de gespa articificial, entre altres actuacions.

A més, l’Ajuntament ha renovat recentment la lluminària de tota la plaça sota criteris de sostenibilitat, amb la instal·lació de llums de tecnologia LED d'alta eficiència.

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell