Tancament de les oficines de l'Ajuntament a causa de les feines de millora de la instal·lació elèctrica

Tancament de les oficines de l'Ajuntament a causa de les feines de millora de la instal·lació elèctrica23 de setembre de 2021

Demà, divendres 24 de setembre, les oficines i serveis de l'Ajuntament tancaran a les 13.30 hores, a causa de les feines de renovació de la instal·lació elèctrica de la casa consistorial, que actualment està en molt mal estat per la manca d'actuacions de millora durant els darrers quinze anys. 

En concret, s'arranjarà el quadre general d'alimentació de tot l'Ajuntament, un fet que obligarà a tallar el subministrament elèctric.

Carpeta Ciutadana

La web de la Carpeta Ciutadana des Castell també romandrà fora de servei a partir de les 13.30 hores del dia 24 de setembre, i s'espera que el servei torni a estar operatiu durant la tarda del 24 o el dissabte 25 al matí.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell